Goede voornemens van 2018

Als eerst voor iedereen: Gelukkig nieuwjaar! Maak er iets moois en iets fijns van 2018. Dat er maar veel mooie dingen mogen gebeuren in 2018. En dat je gezond mag blijven!

Vandaag deel ik de goede voornemens van 2018 voor Xaar’s Reis Wereld met jullie! En ook gaan er kleine een verandering komen bij Xaar’s Reis Wereld. Dat deel ik vandaag met jullie! Ik zal met de verandering beginnen!

Verandering:

Vanaf morgen; 2 januari 2018 komen de artikelen niet meer om 19:00 uur Amsterdamse tijd online, maar om 06:00 uur in de ochtend Amsterdamse tijd. Zo kan je de dus al mijn artikelen al voor dat je naar werk/school gaat lezen! Voor de rest zal er eigenlijk niks geks gebeuren! Er zullen nog steeds hotspotjes online komen, maar ook wandelingen, fietstochten, leuke trein reizen, geocaching trails en nog veel meer! Ik heb zulke leuke ideeën voor 2018!

2018

Voornemens voor 2018:

Natuurlijk heb ik ook na gedacht wat ik met Xaar’s Reis Wereld wil in 2018! Dat zijn een hele hoop dingen eigenlijk!

De voornemens zijn:

 • Mooie plekjes ontdekken in Nederland
 • Grote steden ontdekken die ik nog niet ken en dat delen met jullie
 • De wat onbekendere steden ontdekken
 • Beginnen met Youtube, daar wil ik dan gaan vloggen maar ook handige en leuke tips gaan delen.
 • Recepten delen voor als je de hele dag weg geweest bent en je geen zin meer hebt om te koken.
 • Outfits die lekker zitten tijdens de verschillende reizen.

En misschien niet de onbelangrijkste: meer op pad gaan en beter plannen om voor een artikel te gaan zitten om school heen.

Als jij nog leuke plekken weet die ik zeker moet bezoeken mag je mij altijd een berichtje sturen natuurlijk! Ik vind het altijd leuk om dingen te bezoeken die jullie mij hebben aangeraden!

Groetjes Xarifa

15 Comments on “Goede voornemens van 2018

 1. Ik doe niet aan voornemens behalve proberen te genieten en kansen grijpen die langs komen. Op naar een mooi 2018

  Like

  • Dat je het nu ook voor je werk of school gaat kan lezen. En als je wakker wordt het gelijk ziet op sociale media zoals facebook of als je mij volgt via wordpress dat je gelijk er een mail vam hebt gekregen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: