Extreem Kersttrail Ede

Datum: 29-12-2017

Het laatste geocaching rondje van het jaar 2017. Gister heb ik samen met mijn ouders en broertje de Extreem Kersttrail Ede< rel= nofollow /a>  gelopen. Deze geocaching trail was 7,5 kilometer en had 19 caches inclusief bonus. Wij hebben er in totaal 16 gevonden.

We begonnen met een lekker zonnetje. En we waren snel aangekomen bij nummer 1 van de route! Deze was dan ook zo gevonden. Onze namen werden snel in het logboekje geschreven en door. Kletsend en een lekker tempo liepen we naar cache nummer 2.

We kwamen snel aan bij nummer 2. Hier hadden we een weids uitzicht omdat hier ook een stukje weiland begon. Dit was ook het enige stukje waar we veel uitzicht hadden omdat de rest in het bos lag. Maar dat maakt mij helemaal niet uit! Want ik hou van wandelen in het bos! Nummer 2 was ook zo gevonden. We zagen bij nummer 2 eigenlijk de zelfde manier van verstoppen bij nummer 1. Dus we zeiden al tegen elkaar dat het wel makkelijk zoeken bij alle andere caches.

Omdat we de zelfde verstop methode zagen bij de caches was nummer 3 ook zo gevonden, en kwamen werd het ook duidelijk dat de route veel bezocht werd en er al paadjes naar de caches werden gevormd. Dus dat werd ook een stukje makkelijker zoeken. En hier door konden we ook genieten van de route door het bos. Hier en daar zag je nog wat natte plekken in het bos van de vele regen. Maar daar was inmiddels makkelijk omheen te lopen.

Alle caches werden dus zo gevonden, en elk was mooi van binnen om te zien! Ze hadden allemaal wel wat met kerstmis te maken. Dat was erg grappig om te zien.

Toen wij bij cache nummer 8 gingen zoeken begon het te regen. Soms zat er zelfs wat natte sneeuw tussen! Het is niet meer opgehouden met regenen! Daarom hebben wij bij nummer 18 hebben we niet lang meer gezocht, en zijn we naar de auto gegaan omdat we inmiddels toch wel heel nat en koud waren! Hier zie je de foto’s die ik gemaakt heb:

Ik vind deze route echt een aanrader om te lopen! Dus mocht je aan geocaching doen, dan zou ik hem zeker doen! En geniet vooral van de wandeling die je maakt!

Groetjes Xarifa

37 Comments on “Extreem Kersttrail Ede

 1. Wauw knap! Ik heb een tijdje aan geocaching gedaan, misschien moet ik het weer opnemen, vond het heel leuk!

  Like

 2. toen ik voor het eerst van geochoaching hoorde had ik echt geen idee wat het was. Ik ben zelf meer van het dwalen en maarr wat doen. Maar zo te horen (zien) is dit een prachtige route

  Like

 3. Wat leuk om een keer zo’n route te doen! Ik heb wel laatst de app weer op mijn telefoon gezet, in 2018 wil ik zeker weer eens een paar keer een cache zoeken. Altijd zo leuk om te doen en een hele goede manier om je eigen omgeving ook weer eens wat anders/beter te bekijken!

  Like

 4. Ik heb een keer aan Geo coaching gedaan en ik vond het geweldig! Spoorzoeken op hoog niveau, zeg maar. We dwaalden door Alkmaar en ik zag de gekste dingen. Helaas is het een beetje blijven liggen, maar door jouw enthousiaste verhaal, word ik weer wakker geschud.

  Like

 5. Pingback: Mijn vogelvlucht van 2017 | Xaar's Reis wereld

 6. Ik doe zelf niet aan geocoaching, maar woon wel in Ede! Je kunt hier heerlijk lopen in de bossen en heide. Soms vergeet ik dat zelf wel, omdat ik het bijna gewoon vind dat het er is.

  Like

 7. Pingback: Hotspotje: Di Tutto Renswoude | Xaar's Reis wereld

 8. Ik deed het ooit eens met de kinderen en ze vonden het geweldig. Doen we zeker nog eens. Leuk artikel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: