Kerstshow Intratuin Ter Aar

De tijd van kerstmis komt er weer aan. Het leuke aan kerst zijn de kerstshows bij de verschillende tuincentra en alle andere winkels die hier aan doen! Het minst leuk aan kerstmis vind ik dat je lang aan tafel zit. Daar kan ik niet zo goed tegen. Maar de gezelligheid vind ik altijd wel erg leuk! Begin november vroeg ik om mijn Instagram of jullie het leuk vonden om die kerstshows te zien in artikelen op mijn blog, de meeste zeiden, dat ze begin november nog wat vroeg vonden, maar in december zag iedereen wel zitten. Zo doende mijn artikelen over de kerstshows!

De eerste kerstshow waar ik ben geweest, was bij de Intratuin in Ter Aar. Hier zie je ook het Nederland van toen in een mooi laag veenschap van de Nieuwkoopse plassen en omgeving in de jaren 1930 tot 1940 en dus ook herkenbaar voor veel ouderen mensen. Maar het is ook heel leerzaam voor ons als jongeren personen! Dit wordt elk jaar weer opgezet tijdens de kerstshow, het staat ook elke keer op een andere plek. Hier de foto’s van het veenschap:

Naast dat ik het lage veenschap erg mooi vind om te zien, vind ik het altijd heerlijk om inspiratie voor thuis op te doen. Ik heb mij namelijke vorige week ingeschreven bij de woningbouw, dus ik doe gelijk inspiratie op voor als ik op mij zelf woon! Dit jaar kwam ik bij de Intratuin erg leuke en nieuwe dingen tegen. Ook zijn de meeste dingen niet zo standaard dit keer, dus erg leuk om te zien al die nieuwe kleuren wat je nu ook in je kerstboom kan doen! En natuurlijk stonden er ook dingen hoe jij je huis kerstproof kan maken naast de kerstboom. Hier heb ik ook natuurlijk foto’s van gemaakt. Dus die laat ik jullie ook natuurlijk zien!

Naast alle inspiratie die je hier op doet in de Intratuin, wordt ik heel vrolijk van tussen de kerstspulletjes te lopen. Omdat het dan betekend dat er weer een gezellige tijd aan zit te komen met veel licht en knusheid. Ik kan van al dat licht en al die mooie spullen genieten.

Ook met kerst ben ik toch een blij dat we weer gezellig met de familie kunnen zijn. Maar zoals ik al schreef, hoeft het eten niet zo nodig van mij. Voor mij draait kerstmis om gezelligheid en met elkaar zijn. Of dit nu met opa’s en oma’s zijn of alleen met mijn ouders en broertje maakt mij niet uit. Liefde, gezelligheid, respect en vrede staan bij mij op nummer een met kerstmis!

Wil je alle foto’s op ware grote zien? Dat kan ook! Ga dan naar mijn Pinterest Pagina Pagina<rel=”nowfollow /a>. Hier staan nog veel meer leuke foto’s op en veel borden met mijn Bucket listen van de verschillende steden en landen op! Kortom, daar vind je ook veel reisinspiratie op!

Dit artikel is niet gesponsord! Zoals ik al schreef wordt ik hier gewoon vrolijk van en deze dagen zijn voor mij persoonlijke reizen en deel ik ook graag met jullie!

Groetjes, Xarifa

23 Comments on “Kerstshow Intratuin Ter Aar

 1. Ik ben nog niet helemaal in kerstsfeer (maar dat komt wel, zo richting eind december). Grappig omdat dorpje te zien. Die dansende beren hoeven van mij niet echt, maar die dieren met kerstmutsen in de kerstboom vind ik dan wel weer gaaf.

  Like

 2. Ik vind de kerstshow altijd zo mooi bij een tuincentrum. Heb dan de neiging om alles te kopen. Kan dan wel uren lopen en je doet er zoveel ideeën op.

  Like

 3. Wat leuk dat ze het laagveenlandschap uit die periode laten zien! Ik ben dol op de kerstshows van intratuin, perfect om in de stemming te komen.

  Like

 4. Hier woon ik 😃 dus dit is voor mij en de kinderen een wekelijks uitje. 100 keer in de draaimolen en op de foto met de beren. Daarna kunnen wij nog even genieten van een kop koffie, terwijl de kinderen in de ballenbak spelen. Ik hou ervan.

  Like

 5. Wat een leuke post. Je krijgt een goede indruk van de kerstshow. Wij gaan elk jaar sowieso één keer per jaar naar Intratuin in Duiven. De kerstshow is daar ook heel groot en uitgebreid. Ideaal om al lekker in de kerstsfeer te komen!

  Like

 6. Wat leuk het lijkt me zeker erg leuk om er een keer heen te gaan. Ik ben al helemaal in kerstsfeer. Heb vandaag nog kerstkransjes gekocht.

  Like

 7. Ik voel je enthousiasme gewoon! 😃
  Zelf ben ik geen fan van de feestdagen, maar de kerstshows en ook kerstmarkten vind ik wel heel leuk om te bezoeken.
  Ik wens je vast een hele leuke maand toe, fijne feestdagen. 🍀

  Like

 8. Wat een leuk foto-overzicht! Ik ga er wel eens met mijn zoon naar toe, hij vind alle lichtjes geweldig en we hebben weer een uitje haha.

  Like

 9. Ik ben eigenlijk nog nooit naar zoiets geweest. En dat terwijl ik nogal een kerst junkie ben! Ik heb het huis hier al flink versierd en de lampjes staan altijd aan. Ben zo gek op die sfeer rondom de feestdagen!

  Like

 10. Pingback: Kerstshow De Bosrand Woerden | Xaar's Reis wereld

 11. Pingback: Mijn vogelvlucht van 2017 | Xaar's Reis wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: