d’Oude Smederij, Torhout België| Trekkershut

In april, ja ja, alweer een tijdje geleden, maar ik vond het toch leuk om deze trekkershut toch nog even met jullie te delen, zijn we naar een trekkershut geweest! Ik heb het hier namelijk zo naar mijn zin gehad. Het trekkershut ligt gelegen op een kinderboerderij, waar je ’s middag lekker met allemaal mensen in contact komt omdat de kinderboerderij dan open is, in ’s avonds kan je zelf in alle rust kijken naar alle prachtige dieren en kan je eventueel helpen met eten geven en kan je (als je in de goede tijd van het jaar komt!) wat dieren zien bevallen. Je hebt hier fijn uitzicht, en alles is nog aardig plat. Waar door je echt heel ver kan kijken. Net op de horizon met helder weer kan je wel wat bergen in de verte zien beginnen.

IMG_0726

Wij zaten in de voorste trekkershut. Want je hebt er hier 2.

Je zit echt tussen de weides in van de kinderboerderij. Achter de huisjes heb je 2 weides met daar in ezels, die dag en nacht naar buiten kunnen, waardoor je ’s nachts dus wakker kan worden van de ezels en hun geblaat, hihi. Toen ik er was was dit in de ochtend om een uur of 9. Dus daar werd ik wakker door gemaakt, op een keurige tijd, want we moesten alles voor 11 uur keurig hebben achter gelaten. We waren hier maar 1 nachtje waardoor alles zo gebeurt was, en we gewoon lekker rustig wakker konden worden. De kinderboerderij gaat op 10/11 uur open waardoor je dus ook nog niet gelijk mensen op je heen hebt. Dat vind ik persoonlijk ook altijd erg lekker! Niet van die mensen om je heen die al een tijdje wakker zijn en dus veel geluid maken (meestal! Niet iedereen natuurlijk).

Hoewel ik al 20 ben, vond ik het nog steeds heel leuk om hier naar toe te gaan, en ben ik blij dat we zo’n leuk hutje hadden gevonden!

Ga jij ook wel eens naar een trekkershut?

Groetjes Xarifa

13 Comments on “d’Oude Smederij, Torhout België| Trekkershut

 1. Ik ben weleens in zo’n hut bij een boerderij geweest, tijdens het wandelen van het Floris-V pad. De douche was in een ander gebouw met honderden spinnen, ja! Maar het is goedkoop en als je aan het wandelen bent heb je andere ‘schoonheidsnormen’.

  Like

 2. Ik ben nog nooit naar een trekkershut geweest. Wel naar de kinderboerderij als kind en later met mijn zoontje. Lijkt me wel lekker knus zoiets.

  Like

 3. Ik heb nog nooit in een trekkershut overnacht, dus ben wel benieuwd hoe die er van binnen uit ziet. En altijd leuk om tussen de dieren te slapen. Daar ben je nooit te oud voor.

  Like

 4. Dit lijkt me erg leuk om een keer te doen als mijn dochtertje wat ouder is. Ideaal om met kinderen te doen. 🙂

  Like

 5. Ik ben nog nooit naar een trekkershut geweest! Het lijkt me wel leuk, zeker met mijn vriend die echt een buitenmens is haha

  Like

 6. Pingback: Mijn vogelvlucht van 2017 | Xaar's Reis wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: