28-07-2017 Meeting Blogger/vloggers en influencers

Op 28 juli 2017 was het zover! Ik ging naar mijn eerste meeting, die speciaal voor bloggers, vloggers en influencers was.  En wat vond ik het toch spannend. Het was in Utrecht. Ik keek in de trein mijn ogen uit, ook al was het een ritje wat ik wel eens vaker maak als ik naar Utrecht ga. Ja, dan vind ik het toch echt wel spannend! Eindelijk op Utrecht Centraal Station aangekomen te zijn, moest ik ontzettend nodig naar de wc. Omdat ik het in de trein nooit zo fijn vind om naar de wc te gaan, wegens de hygiëne, ging ik daar naar de wc. Daar heb je betaalde wc, dus die worden tenminste goed schoon gemaakt. Gelukkig. Daarna vervolgde ik mijn reis. Tuurlijk liep ik verkeerd, want zo ben ik nu eenmaal. Dat heb ik altijd al gehad, ook al heb ik Google Maps aan staan, mij hiep het niet. Ik kwam in een hele leuke wijk terecht, dat moet ik je dan wel achteraf bekennen. Op het moment zelf vond ik het totaal niet leuk. Want ik had me zo verheugd op een leuk avondje, met allemaal leuke mensen om mij heen die het bloggen begrijpen.

IMG_1752

In deze wijk kwam ik 9 bis tegen. Persoonlijk ken ik bis uit de muziek wereld. Ik had het tegen mijn ouders gezegd (toen ik thuis kwam en de foto laten zien), blijkt het ook 2 hoog te beteken. Wist ik veel, haha! Nu weer terug naar het station, want na het eindelijk gevraagd te hebben liep ik verkeerd. Bij het station nog maar eens gevraagd te hebben, was ik er zo. Blijkt het aan de andere kant van het station te zijn, haha! Wat een stomme ik, dat had ik toch ook wel kunnen zien op de kaart. Maar nee hoor, dat had ik dan maar niet bedacht…

Uit eindelijk was ik het snel vergeten dat ik verkeerd liep, en werd het toch nog gezellig! Uit eindelijk liep het nog een kwartiertje uit, en zijn we daarna met iedereen naar het station gelopen en daar splitste onze wegen weer. Nu is er over 3 weken weer gezellig een meeting, waar ik zeker weer naar toe ga! Ik zou het niet willen missen!

Ben jij nu ook een blogger? En vind jij het ook gezellig om andere bloggers in het midden van Nederland te ontmoeten? Kom dan zeker naar het meetings event! Dit de link naar het volgende bloggers/vloggers en influencers event!

2 Comments on “28-07-2017 Meeting Blogger/vloggers en influencers

  1. Pingback: Mijn vogelvlucht van 2017 | Xaar's Reis wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: