Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Een tijdje geleden besloot ik een reisblog/website bij te gaan houden, gewoon wat reisverslagen op het internet te delen. Al snel besloot ik naast alleen reisverslagen te delen ook vele andere dingen er bij te gaan delen. Omdat ik dat bijna niet zie bij andere reisbloggers. Voor mij dus een gat in de markt eigenlijk, omdat ik het bijna niet zie.

Ik zie heel erg veel leuke reis blogs/websites, maar toch niet waar ik nu naar opzoek was. Want ik was opzoek naar een reisblog/website die leuke bestemmingen deelt, maar ook gewoon een leuke wandeling in Nederland (natuurlijk gewoon in hun omgeving!), een leuke fietstocht in Nederland (ook hier gewoon in hun eigen omgeving) of hoe leuk Nederland van uit de trein. Dat soort dingen vind ik altijd leuk om te lezen. Ook vind ik het dan leuk en fijn om te weten wat er dan lekker zit qua kleding en wat juist helemaal niet! En wat ik eigenlijk ook altijd mis, zijn van die lekkere recepten die je makkelijk kan maken (en juist helemaal niet duur zijn!) na zo’n dagje wandelen, fietsen of treinen. Ik zie graag dit soort dingen graag samen op een website!

En daarom ben ik Xaar’s Reis Wereld begonnen. Hier kan je lekkere recepten op terug vinden, kleding + schoenen wat makkelijk zit tijdens wat voor reis, en gewoon de reis zelf natuurlijk! Ook staat Xaar’s Reis Wereld voor duurzaamheid. Duurzaamheid betekend voor mij dat de wereld en het milieu niet vervuild worden. Wat toch steeds vaker gebeurt. Mensen gooien vaak bewust hun afval zomaar op straat zonder te weten wat daar de consequentie van is. Daarom zal je mij vaak met iets van een dopper zien en de ouderwetse broodtrommels en bakjes. Zodat er minder plastic (in ieder geval door mij) gebruikt en weg gegooid zal worden.

IMG_1151

Omdat ik toch een gat in de markt zag, dacht ik, weet je, ik ga hier mijn eigen bedrijf van maken. Ik weet dankzij de Zomer Ondernemer hoe ik mijn bedrijf moet runnen, dus ik ga mij inschrijven bij de KVK, of te wel, de Kamer Van Koophandel! Zo gezegd zo gedaan. Ik had het handelsregister ingevuld, online een afspraak gemaakt, en zo doende heb ik sinds afgelopen vrijdag een eigen KVK nummer! Ik ben er best wel trots op, dat ik nu een idee heb gevonden waar ik volledig achter sta en heb ik ook het idee dat ik dit naast mijn studie die ik nog volg, en straks in de toekomst naast mijn baan wil blijven doen, en eventueel dit fulltime gaan doen. Gewoon als werk. Dat lijkt mij stiekem wel grappig. Maar je weet nooit hoe dit gaat lopen natuurlijk!

Ik wens jullie veel lees plezier met al mijn artikelen!

Groetjes Xarifa

11 Comments on “Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

 1. Tof dat je je hebt ingeschreven bij de KvK! Leuk dat je met jouw blog ook wilt richten op alle kleine dingetjes zoals het reizen met de trein in Nederland. Succes!

  Like

 2. Leuk dat je je hebt ingeschreven, gefeliciteerd! Hopelijk wordt het een succes. Ik denk dat de reden waarom je niet verschillende dingen terugziet op een website/blog te maken heeft met een niche die mensen kiezen. Ik hoef bijvoorbeeld niet over fashion te lezen als ik geïnteresseerd ben in reizen. Dus door je op 1 ding te focussen krijg je ook een bepaalde doelgroep!

  Like

  • Natuurlijk is het hoofddoel van mijn blog reizen. Omdat ik voor mijn gevoel het stukje kleding en eten + drinken mis doe ik dit er gewoon bij. Er zullen vast meer mensen zijn met dit idee. Bedankt voor je uitleg in ieder geval! Daar had ik nog niet aan gedacht!

   Like

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe blogbedrijfje! Inderdaad met alle verre bestemmingen zo makkelijk bereikbaar vergeten we misschien de schoonheid van “om de hoek”! leuk idee.

  Like

 4. Pingback: Mijn vogelvlucht van 2017 | Xaar's Reis wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: