Welkom op Xaar’s Reis Wereld!

Hoi! Welkom op mijn reisblog!

Mijn naam is Xarifa. Op deze blog ga ik al mijn reisavonturen met jullie delen! Ik hou heel erg van reizen, schrijven en fotograferen. En omdat dit allemaal best wel samen gaat ben ik deze blog begonnen!

Dit ben ik:

IMG_1076

Ik hou heel erg van wandelen, fietsen of lekker een hele dag in de trein zitten en vast leggen wat ik allemaal onderweg tegen kom! Dit doe ik doormiddel van dus fotograferen en opschrijven wat ik allemaal heb mee gemaakt. Onderweg zie je heel veel mooie dingen, maak je bijzondere dingen mee, hoor je veel verhalen en maak je ook mooie verhalen. Dit wil ik graag allemaal met jullie gaan delen! Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je nu 15 bent of 100, ik vind het leuk om met jou mijn reisverhalen en reisfoto’s te delen!

Ik vind het erg leuk om plaatsen te bezoeken. Ik maak namelijk ook erg graag een rondje door een stad of een dorp. Hier zal ik ook allemaal mooie plekjes delen.

Musea bezoeken doe ik ook heel erg graag, omdat je hier vaak erg veel leert, van de plaats of de omgeving. Hier schrijf ik ook erg graag iets over, en deel ik mijn menig over de expositie, die er op dat moment is!

Ook deel ik graag al mijn tips met jullie over dingen die makkelijk zijn voor onderweg. Zoals bijvoorbeeld hoe je het makkelijkst je tas in pakt, wat voor kleding je aantrekt, welke tassen ik het prettigst vind voor onderweg.

Zelf vind ik ook dat bij het reizen kleding en eten een grote rol spelen. Want welke kleding zit het prettigst als je een lange afstand gaat wandelen in de natuur? En zit dat ook erg lekker in een stad, of trek ik dan liever andere kleding aan? Daarom zal ik ook regelmatig een update geven over wat voor kleding ik bij een reis heb gedragen, waarom ik het droeg en of het nu lekker zat! Wat het eten betreft vind ik het belangrijk dat je gezond en voedzaam eet. Niet dat je dus na een lange wandeling door de fijne natuur naar de McDonalds gaat omdat je zo’n lege maag hebt omdat je te weinig eten mee had of omdat je niet voedzaam gegeten hebt. Ik zal ook tips delen wat je kan doen om na de fijne dag een lekkere en gezonde maaltijd zo op tafel hebt staan.

Het is dus het een reisblog met een klein beetje lifestyle er doorheen. Hoe leuk is dat! Ik hoop dat jullie het erg naar je zin gaan hebben hier op deze blog!

Groetjes van Xarifa! En tot het volgende artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: